COMING SOON
COMING SOON

Wat is

Soul Play?

Een veilige plek om op een speelse manier op onderzoek te gaan in jezelf en met anderen. Een plek waar je mag experimenteren met jouw speelsheid, creativiteit & sensualiteit. Een plek waar je mag zakken in je gevoel en kan landen in je lichaam. Een plek die je alleen snapt door het te ervaren.

Een speelse workshop op zielsniveau

Bij Soul Play maken we gebruik van tantrische, creatieve, sjamanistische, breathwork & psychologische technieken. Gedurende de workshop zullen we één of meerdere oefeningen doen die jou dichterbij jezelf, jouw lichaam en jouw speelsheid in het leven brengen. Ook is het een manier om dichterbij jouw (gelegenheids)partner te komen. Of dit nou de partner, vriend of vriendin is waarmee je samen bent gekomen, of een nieuwe ziel die je tijdens de workshop ontmoet.

Elke Soul Play ziet er anders uit, afhankelijk van het thema. We hebben naast de gemengde (alle genders) Soul Play ook speciale Feminine Soul Play workshops voor vrouwen.

• • •

Bij de Feminine Soul Play verwelkomen wij alleen mensen die zich identificeren als vrouw, anders dan de normale Soul Play workshops. Feminine Soul Play creeërt een veilige plek waar jij je gedragen, aangemoedigd en gehoord mag voelen door anderen vrouwen. Waar jij jouw feminiene energie speels mag onderzoeken. Een vrouw beweegt zich anders wanneer zij de volheid van haar feminiene energie belichaamt. Zij is soeverein, authentiek, zeker, sensueel en veilig in zichzelf.

De komende

Soul Play’s

Feminine Soul Play – THEMA

Sed ut voluptatem accusantium doloremque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuar adipiscing elit. Nulla non leo efficitur.

NOG EVEN GEDULD…

Soul Play – THEMA

Sed ut voluptatem accusantium doloremque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuar adipiscing elit. Nulla non leo efficitur.

NOG EVEN GEDULD…

Soul Play

Soul Play

Ervaringen

‘Het was een volgend laagje wat zich afpelde. Een stap naar nog meer acceptatie van mijn lichaam, mijn zijn, durven ruimte in te nemen, me open te stellen en over te geven. Het was zeer liefdevol, veilig, speels, echt fijn en het zette me aan, als een vlammetje.’

Dorien

‘Saskia heeft een rustige, maar toch speels uitdagende energie over zich. Ik voelde mij gezien en gehoord in haar aanwezigheid, op een veilige en oordeel-loze manier. Zowel mijn vrolijke zelfverzekerde als mijn kwetsbare kanten voelde welkom. Ze vraagt je vrijwel zonder woorden je eigen grenzen en verlangens te onderzoeken. Wat is van mij, waarom en hoe draag ik dit naar de buitenwereld? Omdat ze zelf zo comfortabel is met wie ze is en met haar eigen lichaam, opende dat een deur voor mij om dit ook in haar aanwezigheid te zijn.’

Anoniem
‘Ik geloof dat Shayna en Saskia niet voor niets op mijn pad zijn gekomen. Daar waar ik hun ontmoet in het comfortabel aanwezig zijn in hun lichaam met andere vrouwen, speels, liefdevol, veilig, zijn zij als een spiegel voor mij. Een voorbeeld van een dieper verlangen.’
Dorien
‘Tijdens een van onze ontmoetingen ontstond er ruimte om elkaar te versieren met bodypaint. Nadat ik ja durfde te zeggen ontstond er vooral heel veel verwondering! Mijn gespannen mind ging uit, ik zakte in mijn lichaam, er kwam rust, een haast meditatieve staat bij het ondergaan. Twee vrouwen liefdevol in hun eigen moment aan het schilderen op mijn lijf. Fijn voelt het, de zachte kwasten over je huid. Ik kon er enorm van genieten. Ook het zelf schilderen was wonderlijk. Hoe snel ik in mijn element zat, het lichaam van de ander als een mooi canvas zag. Intuïtie die het overneemt en schildert wat er mag ontstaan.’
Dorien

‘Als ik naar Saskia kijk zie ik enthousiasme en zelfverzekerdheid. Ik voel mij daar geactiveerd door en ook meer enthousiasme om ook zelf meer te ontdekken.’

Pauline

Stephan voelde gelijk vanaf het begin heel veilig. Ik voelde mij gedragen in zijn aanwezigheid. Alsof ik eindelijke eens helemaal mocht zakken en loslaten. Tijdens het ademen werd ik uitgenodigd laagjes van mezelf af te pellen, zonder oordeel en zonder er over na te denken. Het was een bijzondere ervaring.

Anoniem

ontmoet

het team

Shayna Mazure-Lubben

Shayna (directeur-eigenaar emVROUWerment) is toegepast psycholoog BSc met een specialisme in vrouwen-welzijn, daarnaast is ze meditatiedocent, tantra teacher en medicijnvrouw. Ze combineert de wetenschap met eeuwenoude culturele wijsheden op het gebied van vrouwen, de menstruatiecyclus & seksualiteit. In haar vrije tijd houdt Shayna ervan om de natuur in te gaan (het liefst op blote voeten), te zwemmen, ceremonies te houden, bezig te zijn met zelfontwikkeling en te knuffelen.

Stephan Lubben

Stephan (directeur-eigenaar MenUnity) is breathwork facilitator en mannencoach. Zijn aanpak is lichaamsgericht, waarbij hij beweging en adem als medicijn verwelkomt. Zijn aanwezigheid brengt een gegronde basis waarin ontdekt, gespeeld en onderzocht mag worden. In zijn vrije tijd vind je Stephan regelmatig terug in de natuur, sportschool of relaxend thuis.

Stephan zal niet aanwezig zijn bij de Feminine Soul Play, tenzij van te voren aangegeven.

Saskia Pruisscher

Saskia (oprichtster Creatura Coaching) begeleidt je als beeldend vaktherapeut ervaringsgericht in zelfonderzoek. Zij richt zich als schematherapeutisch werker, ACT-therapeut en TBM-therapeut op het gevoelsleven. Ze gebruikt kunst, psychologie en magie om bewustzijn te verkennen en te verdiepen.

Veelgestelde Vragen

Kan ik alleen naar de Soul Play komen?
Ja! Je bent van harte welkom om in je eentje naar zowel de ‘normale’ Soul Play (welkom voor alle genders) als de Feminine Soul Play (alleen voor vrouwen) te komen. Soul Play is een fijne plek om nieuwe gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Kan ik met mijn partner(s)/vriend(en) naar Soul Play komen?

Ja. Soul Play kunnen op een speelse wijze voor een verdieping zorgen in jouw relaties. Je leert jezelf en elkaar op een ander niveau kennen. Maar het niet noodzakelijk om met iemand te komen, ook alleen ben je welkom.

Heb ik ervaring nodig voor Soul Play?
Nee, je wordt tijdens Soul Play stap voor stap begeleidt door ons team. Ook wanneer Soul Play of het thema helemaal nieuw voor jou zijn. Iedereen is welkom. Ook jouw nieuwsgierigheid, zenuwen of misschien angsten zijn welkom. Die ervaring mag je juist bij Soul Play komen op doen.

Zijn de Play Dates gekleed?

Ja, grotendeels van Soul Play zijn volledig gekleed. Bij sommige Soul Play workshops is het handig om bepaalde lichaamsdelen te ontkleden, bijvoorbeeld wanneer wij gebruik maken van body painten. Maar dit zal van te voren duidelijk vermeld worden in de omschrijving. Je bent nooit verplicht (lichaamsdelen) te ontkleden en je bent vrij om je op ieder moment ook weer aan te kleden. Het ontkleden zal daarnaast nooit seksueel van aard zijn.

Zijn de Soul Play bedoeld om te daten?
Nee. De Soul Play workshops zijn bedoelt als date met jezelf (en/of (gelegenheids)partner) waarin je de connectie met anderen kan aangaan als onderzoek in jezelf. Heb je de intentie om te daten of seksueel contact te zoeken, dan ben je bij de Soul Play niet op de juiste plek.

Waar is het?
De precieze locatie zal in de beschrijving van de Soul Play bekend worden gemaakt. Het zal plaatsvinden in regio Friesland, Groningen en Drenthe. Toekomstplannen zijn er om ook naar het midden van het land te komen!

Heb je nog andere vragen, stuur dan gerust een mailtje naar Saskia, Stephan of Shayna.