Sensual Invocation

Burlesque & Tantra

Ben jij er klaar voor om jouw sensualiteit (dieper) uit te nodigen in jouw leven samen met andere vrouwen? Kom ontdekken wat de krachtige, diepe en speelse combinatie van burlesque & tantra voor jou kan betekenen…

Kom in connectie met…

Jezelf

Met verschillende tantrische, burlesque en andere lichaamsgerichte oefeningen nodigen we je uit tot een diepere connectie met jezelf, jouw eigen lichaam en je sensualiteit. We horen regelmatig na onze events ‘Ik heb mij nog nooit ZO in contact met mezelf gevoeld’.

Andere Vrouwen

Dit event beleef je samen met een groep anderen vrouwen. Misschien vind je het wel wat spannend, maar je zal er al snel achter komen dat je niet de enige bent. Samen verwelkomen we alles, van vreugde en genot, tot spanning en misschien verdriet. We vieren elkaar in onze volledigheid.

Je Sensualiteit

Je innerlijke vuur wordt aangewakkerd deze dag. Misschien voel jij je helemaal niet sensueel, kan je wel een boost gebruiken of zoek je meer diepgang. Tijdens dit event zal je je sensueel herboren voelen, wie wil dat nou niet?

Praktisch

Praktisch

Voor wie? Iedereen die zich identificeert als vrouw (18+)

Wanneer? Najaar 2024 – Datum komt er aan!

Waar? Nijmegen, precieze locatie wordt bekend gemaakt in de informatie mail

Wat? Een hele middag en avond vol tantrische, sensuele dans, vrouwencirkel, burlesque, en lichaamsgerichte workshops. Inclusief drinken, snacks, een overheerlijke vegetarische maaltijd en alle ervaringen.

Prijs?

Devoted Muse (t/m nieuwe maan 11 februari 2024) €111,-

Sensual Muse (t/m volle maan 25 maart 2024) €133,-

Hedonistic Muse (t/m 6 april 2024) €155,-

Let op, maar 20 tickets beschikbaar! Voorgaande events waren allemaal tijdig uitverkocht.

*Tijden kunnen bij uitzondering +/- 30 min afwijken, afhankelijk van het precies programma

Het Team…

Dayenne Neroli

Dayenne is een multi-gepassioneerde artiest, docent en ondernemer met een specialisatie in sensuele en erotische kunstvormen.
Ze geeft lessen Burlesque, Fusion Bellydance, Sensual Dance en Lapdance, ook kan je bij haar terecht voor diepgaandere workshops op het gebied van ’embodied performance art’ en het werken met donkere archetypes. In samenwerking met El Yasmine organiseert ze onder de naam ´Neroli Sensual Arts´ evenementen, shows, workshops en retreats.
Met haar optredens brengt ze inspiratie en tijdens haar lessen en workshops nodigt ze graag anderen uit om op speelse en liefdevolle wijze uit hun comfortzone te stappen.
De rode draad in al deze verschillende activiteiten is het thema ´bevrijding en transformatie´.
Dayenne biedt ruimte om op een sensuele ontdekkingstocht te gaan en begeleid je hierbij om je unieke expressie te vinden en te verwezenlijken.

Shayna Mazure-Lubben

(emVROUWerment)

Shayna is Toegepast Psycholoog BSc en Tantra facilitator met een specialisme in vrouwen-welzijn, menstruatiecyclus, sensualiteit en seksualiteit.

Ze is eigenaresse van het platform emVROUWerment, waar ze verschillende online en in-person cursussen, workshops en retraites aanbiedt rondom bovenstaande onderwerpen. Vanuit dit platform wordt ze regelmatig ingehuurd als expert, spreker of facilitator bij externe partijen.

In samenwerking met Somatisch Seksuologe Inge Visser organiseert ze De Tempel. Een event waar je rode tantra kan ontdekken, gecombineerd met een sprankje magie, Eros, conscious kink en transformerende rituelen.

Daarnaast is Shayna eigenaresse van de webshop Pleasure Siren waar ze natuurlijke en luxe producten verkoopt zoals pleasure wands, yoni eitjes en pleasure wellness producten. Speciaal ontworpen voor vrouwelijke ontdekking, heling en genot.

Sensual Invocation

Tijdens het ‘Sensual Invocation’ event roepen wij onze sensualiteit aan. Wij nodigen dat deel van onszelf uit die met al haar zintuigen het leven ervaart. Zij die het hele leven orgastisch weet te maken.

Zij die geniet van haar eigen lichaam en haar eigen innerlijke vuur. Zij die weet hoe ongelofelijk krachtig, sexy, prachtig en wijs ze is. Zij die je lijkt te betoveren met alleen al haar ‘zijn’, zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen.

Of zij nou makkelijk voor jou te voelen is, of (nog) diep verstopt zit. Dit deel zit in ieder van ons. Het ‘Sensual Invocation’ event nodigt je uit om (weer) in contact te komen met dit deel in jezelf. We begeleiden je stap voor stap. Je hebt geen (dans of tantra) ervaring nodig. Je bent welkom zoals je bent.

Veelgestelde Vragen

Ik heb een ticket gekocht en nu?

JAA welkom vrouw, we kunnen niet wachten om je welkom te heten bij dit event! Voor nu ontvang je een automatische mail met de aankoopbevestiging en factuur. Wanneer het event dichterbij komt zal je een e-mail ontvangen met meer informatie over het event, zoals de precieze locatie, tijden en wat je mee moet nemen. Hou ook je spamfolder in de gaten (sommige mailboxen zijn niet zo een fan van de woorden ‘tantra’ en ‘burlesque’).

Ik vind het spannend en durf mij niet aan te melden..

Bijna alle deelnemers geven vooraf aan dat ze het spannend vinden, dat het uit hun comfortzone is of dat ze (nog) niet durven. En dat is helemaal oké, jouw spanning en mogelijke emoties zijn helemaal welkom tijdens het event. Je mag ook altijd een berichtje sturen naar Dayenne of Shayna (op socials of mail) om je spanningen uit te spreken.

Is de locatie bereikbaar met openbaar vervoer?

Ja, de locatie ligt op circa 600 meter van hoofdstation Nijmegen. Dit is gemiddeld een kleine 10 minuten lopen.

Kan ik parkeren bij de locatie?

Ja, er zijn voldoende (betaalde) parkeerplekken voor de deur. Gratis parkeerplekken zijn te vinden op circa 15 minuten loopafstand.

Kan ik in de buurt overnachten?

Ja, rondom de locatie en in Nijmegen zijn verschillen accomodaties te vinden. Bijvoorbeeld verschillende airBnB’s. Het vinden van een overnachtingsplek is eigen verantwoordelijkheid en is niet inclusief bij dit ticket.

Ik heb nog geen ervaring met sensualiteit, (sensuele) dans, burlesque, tantra of andere dingen die we mogelijk gaan doen. Is dat erg?

Geen zorgen. De workshops/oefeningen zijn zo georganiseerd dat jij je helemaal gedragen mag voelen door het team. Elke oefening gaan we op een veilige en liefdevolle manier aan. We leggen alles stap voor stap uit, dus er is geen ervaring nodig. Ook is er de mogelijkheid om elk moment je even terug te trekken in een knuffelhoek met een kopje thee.

Ik wil wel komen, maar wil niet op foto/video.

Niet bij elk event zullen er foto’s of video’s worden gemaakt. Áls er foto’s of video’s gemaakt worden tijdens dit event, zullen we dit duidelijk communiceren en is er ruimte om aan te geven aan het team dat je niet (herkenbaar) op beeld wilt komen en/of niet wilt dat we de beelden op socials/website gebruiken. Jouw privacy en consent zijn hierin belangrijk voor ons, we zullen nooit foto’s gebruiken waarin iemand herkenbaar in beeld staat zonder toestemming.

Wat voor kleding moet ik aan voor dit event?

Een outfit waarin jij je mooi en comfortabel voelt! Het is fijn om te werken met laagjes, met daaronder een mooie lingerie-outfit. In de informatie mail krijg je meer informatie en inspiratie voor je outfit. Maar maak je vooral niet te druk om je outfit, je zult zien dat elke deelnemers op zo’n dag er anders uit ziet. Alles wat haar maar in haar kracht zet als haar unieke zelf. De ene heeft een zwart kante lingeriesetje, kousen, kimono en mysterieus masker op. De andere een pimpelpaarse boa met een knalroze babydoll en groene kimono. De ander een rood, kinky leren harnasje over een sexy boxershort met knallende make-up. Van alles is mogelijk! Het uitkiezen van een outfit kan al een stukje voorpret zijn: welke energie wil jij belichamen of uitnodigen voor deze dag? Hoe zou jij je kleden voor zo’n event als je even al je onzekerheden of twijfels los laat?

Is het event of de tantra oefeningen seksueel?

Nee absoluut niet, hoewel we werken met sensualiteit, verleiding en verlangens, is dit tijdens het event niet in seksuele context. We halen juist die seksualisering van ons lichaam af, door onze eigen sensualiteit en seksualiteit weer terug te claimen.

Ik kan er toch niet meer bij zijn, mag ik mijn ticket doorverkopen?

Het is niet mogelijk je ticket bij ons te annuleren bij dit soort events, zoals omschreven in de algemene voorwaarden. Wel ben je vrij om je ticket door te verkopen, hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om de naam en mailadres van de nieuwe deelnemer aan ons door te geven. Wanner de tickets uitverkocht zijn, is er soms een wachtlijst waar je mogelijk een koper kan vinden voor jouw ticket. Neem in dit geval contact met ons op.

Kan ik ook alleen of juist samen met een vriendin/partner komen?

Ja en ja! Veel deelnemers komen vaak alleen. Door de oefeningen kom je gemakkelijk in contact met de andere (nog onbekende) vrouwen, dus je hoeft je hierom geen zorgen te maken. Maar ook samen met een vriendin, vriendinnen of een same-gender partner zijn dit soort events heel bijzonder om mee te maken.