Samenwerken

Op het platform van emVROUWerment verschijnen?
Wij staan open voor verschillende samenwerkingsmogelijkheden. In het Samenwerken PDF‘ staan de verschillende mogelijkheden beschreven waarin emVROUWerment iets kan betekenen voor jouw bedrijf, merk en/of product.

Belangrijk hierbij is dat EmVROUWerment enkel samenwerkingen aangaat met personen en/of bedrijven waar wij als bedrijf volledig achter kunnen staan. Ons hoofddoel is ten allen tijde om waarde te bieden aan onze volgers en klanten.

EmVROUWerment op jouw platform of in de media?
Ben je niet opzoek naar een samenwerking, maar zoek je een expert op het gebied van menstruatiecyclus, seksualiteit of tantra, of body-positive model, voor een interview, podcast of artikel? Shayna van emVROUWerment is in het verleden in verschillende media (Flair, AD, Hart van Nederland, Dagblad van het Noorden & MAMAZ) en podcasts verschenen.

In haar verhalen en foto’s laat ze zich niet tegenhouden door taboes, vooroordelen of schaamte. Ze bespreekt onderwerpen zoals de menstruatie(cyclus), lichamen met een vulva, tantra en seks als de alledaagse onderwerpen die ze ook zijn. Veelal hebben de interviews of werkzaamheden bij externe partijen overlapping met de hoofdonderwerpen van emVROUWerment: vrouwen(wel)zijn, menstruatiecyclus, lichamen met een vulva en seksualiteit.

Zo kan er gedacht worden aan: podcast(interviews), expert in achtergrondverhalen, interview artikelen en/of freelance schrijversklussen (artikelen, blogs of social media posts). Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden.

Wie gingen je voor?

Flair
Dagblad van het Noorden
SWEI Universiteit Groningen
Trust The Unfolding

Contact Details

+316 50 55 97 54

Social Media

Contact formulier

Voor meer informatie (vrijblijvend) neem contact op via de contact details of onderstaand contactformulier: