Samenwerken

Op het platform van emVROUWerment verschijnen?
EmVROUWerment heeft verschillende platformen zoals de social media kanalen, het (online) aanbod, de blogs en favorieten producten op de website. Elk met een snelgroeiend bereik. Wij staan open voor verschillende samenwerkingsmogelijkheden. In het Samenwerken PDF‘ staan de verschillende mogelijkheden beschreven waarin emVROUWerment iets kan betekenen voor jouw product, merk of bedrijf.

Belangrijk hierbij is dat EmVROUWerment enkel samenwerkingen aangaat met personen en/of bedrijven waar wij als bedrijf volledig achter kunnen staan. Ons hoofddoel is ten allen tijde om waarde te bieden aan onze volgers en klanten.

Samenwerken PDF

EmVROUWerment op jouw platform?
Ben je niet opzoek naar een samenwerking, maar zoek je een expert voor een artikel of podcast? Shayna van emVROUWerment is in het verleden in verschillende podcasts en artikelen verschenen. In haar verhalen laat ze zich niet tegenhouden door taboes, vooroordelen of schaamte. Ze bespreekt onderwerpen zoals hormonen, menstruatie(cyclus), vagina’s en seks als de alledaagse onderwerpen die ze ook zijn. Veelal hebben de werkzaamheden of interviews bij andere platformen overlapping met de hoofdonderwerpen van emVROUWerment: vrouwen-welzijn, menstruatiecyclus en seksualiteit.

Zo kan er gedacht worden aan: podcast(interviews), expert in achtergrondverhalen, interview artikelen en/of freelance schrijversklussen (artikelen, blogs of social media posts). Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden.

Foto’s nodig voor pers?

Wie gingen je voor?

Contact Details

+316 50 55 97 54

Social Media

Contact formulier

Wil je vrijblijvend in gesprek op te kijken naar de opties? Vul dan onderstaan contact formulier in of stuur een e-mail.