COMING SOON
COMING SOON

Wat zijn

Play Dates?

Een veilige plek om op een speelse manier op onderzoek in jezelf en met anderen te gaan. Een plek waar je mag experimenteren met jouw speelsheid, creativiteit & sensualiteit. Een plek waar je mag zakken in je gevoel en kan landen in je lichaam. Een plek die je alleen snapt door het te ervaren.

Een speelse date met jezelf

Bij de Play Dates maken we gebruik van tantrische, creatieve, sjamanistische, breathwork & psychologische technieken. Gedurende de date zullen we één of meerdere oefeningen doen die jou dichterbij jezelf, jouw lichaam en jouw speelsheid in het leven brengen. Elke Play Date ziet er anders uit, afhankelijk van het thema.

• • •

Bij de Feminine Play Dates verwelkomen wij alleen mensen die zich identificeren als vrouw. Feminine Play Dates creeërt een veilige plek waar jij je gedragen, aangemoedigd en gehoord mag voelen door anderen vrouwen. Waar jij jouw feminiene energie speels mag onderzoeken. Een vrouw beweegt zich anders wanneer zij de volheid van haar feminiene energie belichaamt. Zij is:

Authentiek | Creatief | Overvloedig | Emotioneel volwassen | Zeker | Rauw | Speels | Sensueel | Inspirerend | Magnetisch | Soeverein | Veilig in zichzelf

Kom jij die kant van jezelf bij de Feminine Play Dates onderzoeken?

De komende

Play Dates

Feminine Play Date – THEMA

Sed ut voluptatem accusantium doloremque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuar adipiscing elit. Nulla non leo efficitur.

NOG EVEN GEDULD…

Feminine Play Date – THEMA

Sed ut voluptatem accusantium doloremque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuar adipiscing elit. Nulla non leo efficitur.

NOG EVEN GEDULD…

Play Date – THEMA

Sed ut voluptatem accusantium doloremque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuar adipiscing elit. Nulla non leo efficitur.

NOG EVEN GEDULD…

Play Dates

Play Dates

Ervaringen

‘Het was een volgend laagje wat zich afpelde. Een stap naar nog meer acceptatie van mijn lichaam, mijn zijn, durven ruimte in te nemen, me open te stellen en over te geven. Het was zeer liefdevol, veilig, speels, echt fijn en het zette me aan, als een vlammetje.’

Dorien
‘Saskia heeft een rustige, maar toch speels uitdagende energie over zich. Ik voelde mij gezien en gehoord in haar aanwezigheid, op een veilige en oordeel-loze manier. Zowel mijn vrolijke zelfverzekerde als mijn kwetsbare kwanten voelde welkom. Ze vraagt je vrijwel zonder woorden je eigen grenzen en verlangens te onderzoeken. Wat is van mij, waarom en hoe draag ik dit naar de buitenwereld? Omdat ze zelf zo comfortabel is met wie ze is en met haar eigen lichaam, opende dat een deur voor mij om dit ook in haar aanwezigheid te zijn.’
Anoniem
‘Ik geloof dat Shayna en Saskia niet voor niets op mijn pad zijn gekomen. Daar waar ik hun ontmoet in het comfortabel aanwezig zijn in hun lichaam met andere vrouwen, speels, liefdevol, veilig, zijn zij als een spiegel voor mij. Een voorbeeld van een dieper verlangen.’
Dorien
‘Tijdens een van onze ontmoetingen ontstond er ruimte om elkaar te versieren met bodypaint. Nadat ik ja durfde te zeggen ontstond er vooral heel veel verwondering! Mijn gespannen mind ging uit, ik zakte in mijn lichaam, er kwam rust, een haast meditatieve staat bij het ondergaan. Twee vrouwen liefdevol in hun eigen moment aan het schilderen op mijn lijf. Fijn voelt het, de zachte kwasten over je huid. Ik kon er enorm van genieten. Ook het zelf schilderen was wonderlijk. Hoe snel ik in mijn element zat, het lichaam van de ander als een mooi canvas zag. Intuïtie die het overneemt en schildert wat er mag ontstaan.’
Dorien

‘Als ik naar Saskia kijk zie ik enthousiasme en zelfverzekerdheid. Ik voel mij daar geactiveerd door en ook meer enthousiasme om ook zelf meer te ontdekken.’

Pauline

ontmoet

het team

Shayna Mazure-Lubben

Shayna (directeur-eigenaar emVROUWerment) is als toegepast psycholoog BSc, meditatiedocente en tantrika gespecialiseerd in het vrouwelijke lichaam. Ze richt zich op hoe de biologie van ons lichaam, de menstruatiecyclus en de hormoonfluctuaties ons in ons dagelijks leven beïnvloeden. Daarnaast heeft ze als doel om de sensualiteit en pleasure uit de slaapkamer te halen en in alle aspecten van het leven terug te laten komen.

Saskia Pruisscher

Saskia (oprichtster Creatura Coaching) begeleidt je als beeldend vaktherapeut ervaringsgericht in zelfonderzoek. Zij richt zich als schematherapeutisch werker, ACT-therapeut en TBM-therapeut op het gevoelsleven. Ze gebruikt kunst, psychologie en magie om bewustzijn te verkennen en te verdiepen.

Veelgestelde Vragen

Kan ik alleen naar de Play Dates komen?
Ja! Je bent van harte welkom om in je eentje te komen naar zowel de Play Dates of de Feminine Play Dates (alleen voor vrouwen).

Kan ik met mijn partner(s)/vriend(en) naar Play Dates komen?

Ja. Play Dates kunnen op een speelse wijze voor een verdieping zorgen in jouw relaties. Je leert jezelf en elkaar op een ander niveau kennen.

Heb ik ervaring nodig voor de Play Dates?
Nee, je wordt tijdens de Play Dates stap voor stap begeleidt door ons team. Ook wanneer de Play Dates of het thema helemaal nieuw voor jou zijn. Iedereen is welkom. Ook jouw nieuwsgierigheid, zenuwen of misschien angsten zijn welkom. Die ervaring mag je juist bij de Play Dates komen op doen.

Zijn de Play Dates gekleed?

Ja. Bij sommige Play Dates is het handig om bepaalde lichaamsdelen te ontkleden, bijvoorbeeld wanneer wij gebruik maken van body painten. Maar dit zal van te voren duidelijk vermeld worden in de omschrijving. Je bent nooit verplicht (lichaamsdelen) te ontkleden en je bent vrij om je op ieder moment ook weer aan te kleden.

Zijn de Play Dates bedoeld om te daten?
Nee. De Play Dates zijn bedoelt als date met jezelf waarin je de connectie met anderen kan aangaan als onderzoek in jezelf. Heb je de intentie om te daten of seksueel contact te zoeken, dan ben je bij de Play Dates niet op de juiste plek.

Waar is het?
De precieze locatie zal na de zomervakantie bekend worden gemaakt. Het zal plaatsvinden in regio Friesland, Groningen en Drenthe. Toekomstplannen zijn er om ook naar het midden van het land te komen!

Heb je nog andere vragen, stuur dan een mailtje naar Saskia of een mailtje naar Shayna.