EmVROUWerment

Het empoweren van vrouwen is onze missie. We laten vrouwen weer samenwerken met hun lichaam door kennis te delen over welzijn, hormonen, spiritualiteit & seksualiteit.’

EmVROUWerment is gestart vanuit een diep verlangen om vrouwen en personen met een vagina weer in hun kracht te zetten. We leven in een maatschappij die voornamelijk gebaseerd is op een cisgender mannelijk lichaam en ritme. Onze lichamen zijn duizenden jaren onderdrukt door schaamte, angst, disrespect en seksualisering.

Het is daarom niet zo gek dat veel vrouwen de connectie met hun lichaam kwijt zijn. Shayna van emVROUWerment zeg altijd:

‘we leven vanuit ons hoofd en ons lichaam wordt gedwongen om daar achteraan te rennen’.

Dat maakt dat vrouwen zich steeds vaker onzeker, anders, futloos of geleefd voelen. In de praktijk blijken veel vrouwen kennis te missen over hun eigen lichaam, cyclus, hormonen en seksualiteit. Hier brengt emVROUWerment verandering in.

Elke vrouw heeft het recht om vol krachtige, sensuele en liefdevolle energie van elke dag te kunnen genieten. Bij emVROUWerment helpen wij vrouwen hiermee door het overdragen van kennis en handvaten over onderwerpen zoals:

  • (Menstruatie)cyclus

  • Anatomie van het vrouwelijk geslachtsorgaan

  • Psychologie van de vrouw

  • Feminiene en masculiene energie
  • Invloed van hormonen
  • Sensualiteit & seksueel genot
  • Spiritualiteit bij vrouwen

En alles wat hiermee te maken heeft. We doorbreken elk taboe en bespreken alles waar vrouwen, maar ook andere genderidentiteiten, dagelijks mee te maken hebben.

Hierdoor leer je onder andere leven volgens jouw natuurlijke cyclus, begrijp je waar bepaalde klachten vandaan komen (en hoe je deze kunt verminderen) & haal je kracht uit je seksuele energie. Zodat je weer kunt leven vanuit jouw natuurlijke, authentieke, innerlijke kracht!

logo emVROUWerment

Wie is emVROUWerment?

Shayna Mazure-Lubben is oprichtster van emVROUWerment. Maar emVROUWerment is ook jou, want het zou niet bestaan zonder een geweldige groep krachtige vrouwen. Het is een community van vrouwen binnen de online cursussen, bij de workshops en bij de lezingen. Maar ook een Instagram community waar je terecht kan voor informatie, verbondenheid en veel van je vragen.

Instagram Community