Online aanbod

Online Cursus Cyclisch Leven (voorjaar 2021)
Een online cursus die jou alles gaat leren over het natuurlijke feminiene ritme. We gaan dieper in op het menstruatiecyclus en bijbehorende hormonen. Maar ook wanneer je geen menstruatiecyclus hebt, leren we je hoe je toch kan leven volgens een natuurlijk ritme. We doorbreken alle taboes rondom menstruatie, vaginale anatomie, anticonceptie, feminiene energie en hormonen. Alles wat je had willen leren toen je jonger was!

Lees meer..

De volgende online programma’s komen er aan:

Zomer 2021 (Masterclass: menstruatiecyclus 101 – voor mannen)
Een masterclass speciaal voor mannen. Een primeur voor emVROUWerment. Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook informatie hebben voor mannen. Dus hebben we besloten een korte, informatieve masterclass te ontwikkelen over de menstruatiecyclus en bijbehorende hormonen speciaal voor mannen. Deze masterclass is speciaal voor:

  • Mannen die geïnteresseerd zijn in de hormooncyclus (bijvoorbeeld van hun vrouw of dochter)

  • Mannen die werken met vrouwelijke cliënten (bijvoorbeeld personal trainers)

  • Vrouwen die hun man een cadeautje willen doen (en zichzelf stiekem ook)

 

Najaar 2021 (Cursus: seksueel genot als vulva-eigenaar)
In deze online cursus gaan we dieper in op seksueel genot als vrouw (of vulva eigenaar). Wat betekent het om echt te kunnen ontvangen in plaats van alleen maar te pleasen? Hoe kunnen we seksuele activiteiten zo vorm geven dat we er echt van leren genieten? Welke verschillende orgasmes zijn er? We bespreken alles wat ze zijn vergeten te vertellen bij de seksuele voorlichting bij biologie! Want ook op dit vlak heb jij het recht om jouw lichaam te kennen.

Jij bent het waard.

Of je nou kiest voor een cursus over de cyclus, feminiene energie of vrouwelijke seksualiteit, ze zullen je allemaal meer in verbinding brengen met jezelf.
In verbinding met die krachtige GODDESS die in jou zit!

Wil je graag op de hoogte blijven van het komende aanbod. Sluit je aan bij onze community op Instagram.

Instagram