Supplementen

Voor je hormonale gezondheid is het belangrijk dat je de juiste vitamines en mineralen binnenkrijgt. Wanneer je bepaalde tekorten hebt kan dit verschillende hormonale en/of menstruele klachten geven. Andersom kan een hormonale disbalans of het gebruik van hormonale anticonceptie je lichaam ook onttrekken van bepaalde vitamines en mineralen. De supplementen die ik aanraad zijn speciaal ontwikkeld voor menstrueerders en/of bevatten de biologisch best opneembare vorm van nodige micronutriënten.

Let op: ik heb geen inzicht op jouw individuele situatie, dus het gebruik van supplementen is altijd op eigen risico. Mocht je bijvoorbeeld medicijnen gebruiken, overleg dan met jouw arts om je bewust te zijn van mogelijke wisselwerkingen. Mocht je verdere vragen hebben, dan kan Guud je hierbij helpen!

vruchtbaarheid

Hormonale balans & Vruchtbaarheid

Guud Flow is een multivitamine met actief foliumzuur, speciaal ontwikkeld om je hormonen te helpen reguleren, een gezonde cyclus te bevorderen en je vruchtbaarheid te ondersteunen.

Deze capsules bevatten alle Guud stuff die je nodig hebt: Vitamine A, C, D3, B1, B5, B6, ijzer, zink, inositol & actief foliumzuur.

10% kortingscode: ‘EVM10’

menstruatiekrampen

Vermoeidheid & Krampen

De perfecte combinatie van magnesium en vitamine B6 helpt tegen vermoeidheid en bij het behouden van je energie

Magnesium helpt ook de spier- en psychologische functie te behouden  Wat menstruatiekrampen kan doen verminderen.

10% kortingscode: ‘EVM10’

Huid & Haar

Guud Glow helpt je om je tijdens je hele cyclus mooi, krachtig en sterk te voelen  Dit natuurlijk supplement bevat alles wat je nodig hebt voor een stralende huid, gezond haar en sterke nagels.

10% kortingscode: ‘EVM10’

Mood & Mind

Guud Inside zit vol Omega-3 en helpt je bij het behouden van een gezond hart en brein  De ideale Guud all-rounder voor elke dag.

Bovendien is het Omega-3-supplement gemaakt van algen, en niet van visolie  Dat maakt Guud Inside ook nog eens 100% plantaardig en duurzaam!

10% kortingscode: ‘EVM10’

Vrijwel al deze vitamines en mineralen zijn elders goedkoper te verkrijgen, maar… Bij supplementen betekend goedkoper bijna altijd een goedkopere (vaak synthetische, niet natuurlijke) vorm van de micronutriënt. Een vorm die je lichaam niet tot amper opneemt. Oftewel, je hebt hele dure plas ;)

Sommige links zijn affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij via deze link een product aanschaft, emVROUWerment een klein marge krijgt van het aankoopbedrag. Dit bedrag kan vervolgens weer ingezet worden om meer vrouwen te informeren over hun lichaam. Van de affiliatie merk jij verder niks: het product is niet duurder voor jou. Sterker nog bij sommige links heb ik een kortingscode gezet, waardoor jij 10% korting ontvangt!

Boeken

Ik lees bijna wekelijks één boek, zie hier alle boeken die ik vol met nuttige informatie vond staan of mij inspireerde!

menstruatieproducten

Menstruatieproducten

Sommige menstruatieproducten zijn beter voor jouw lichaam en het milieu. Zie hier welke producten ik graag gebruik tijdens mijn inner winter.

Supplementen

Voor je hormonale gezondheid is het van belang dat je de juiste vitamines en mineralen binnenkrijgt. Zie hier de supplementen die ik aanraad!