Sensualiteit

In, om, op, overheen, onderdoor de vulva. Welke producten raadt emVROUWerment aan om meer in contact te komen met je eigen lichaam, haar sensualiteit en seksualiteit?

Het ondergoed van Oh Yaz is niet alleen beter voor je vulva, maar de affirmaties aan de binnenkant brengen je ook een beetje positiviteit!

Oh Yaz gebruikt alleen hoogwaardig, ecologische stof voor hun producten. Niet-irriterend, allergie-vriendelijk, ademend en absorberend.

Your vulva will thank you.

10% kortingscode: ’emvrouwerment_ohyaz’

Koop bij Oh Yaz

Benieuwd wat er nog meer bij komt? Hou de website of de Instagram community in de gaten!

Sommige links zijn affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij via deze link een product aanschaft, emVROUWerment een klein marge krijgt van het aankoopbedrag. Dit bedrag kan vervolgens weer ingezet worden om meer vrouwen te informeren over hun lichaam. Van de affiliatie merk jij verder niks: het product is niet duurder voor jou. Sterker nog bij sommige links heb ik een kortingscode gezet, waardoor jij 10% korting ontvangt!

Boeken

Ik lees bijna wekelijks één boek, zie hier alle boeken die ik vol met nuttige informatie vond staan of mij inspireerde!

menstruatieproducten

Menstruatieproducten

Sommige menstruatieproducten zijn beter voor jouw lichaam en het milieu. Zie hier welke producten ik graag gebruik tijdens mijn inner winter.

Sensualiteit

Verschillende producten kunnen je helpen je lichaam, sensualiteit en seksualiteit te ontdekken en lief te hebben. Zie hier mijn favorieten!