Sensualiteit

In, om, op, overheen, onderdoor de vulva. Welke producten raadt emVROUWerment aan om meer in contact te komen met je eigen lichaam, haar sensualiteit en seksualiteit?

glijmiddel

Mijn favoriete glijmiddel. Dit vegan glijmiddel op waterbasis is volledig opgebouwd uit natuurlijke producten en respecteert de ph waarde van je vagina.

En het flesje ziet er nog eens PRACHTIG uit: die hoef je niet te verstoppen in je nachtkastje!

10% kortingscode: ‘EVM10’

Koop bij LOT

Als je mij volgt op Instagram weet je dat ik een fan ben van (zelf) massage. Bijvoorbeeld het zelf masseren van de borsten.

Ik gebruik hier zelf de massage-olie van LOT voor. De olie is vegan, bestaat uit natuurlijke producten en voor ieder huidtype.

10% kortingscode: ‘EVM10’

Koop bij LOT

Mocht je de (online) cursus Seksueel Genot bij mij gevolgd hebben, dan weet je dat ik verschillende oefeningen doe met yoni-eitjes.

LOT of Toys verkoopt verschillende yoni-eitjes waarvan ik weet dat ze gemaakt zijn uit echte edelstenen en van goede kwaliteit zijn.

10% kortingscode: ‘EVM10’

Koop bij LOT

Sommige links zijn affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij via deze link een product aanschaft, emVROUWerment een klein marge krijgt van het aankoopbedrag. Dit bedrag kan vervolgens weer ingezet worden om meer vrouwen te informeren over hun lichaam. Van de affiliatie merk jij verder niks: het product is niet duurder voor jou. Sterker nog bij sommige links heb ik een kortingscode gezet, waardoor jij 10% korting ontvangt!

Boeken

Ik lees bijna wekelijks één boek, zie hier alle boeken die ik vol met nuttige informatie vond staan of mij inspireerde!

menstruatieproducten

Menstruatieproducten

Sommige menstruatieproducten zijn beter voor jouw lichaam en het milieu. Zie hier welke producten ik graag gebruik tijdens mijn inner winter.

Sensualiteit

Verschillende producten kunnen je helpen je lichaam, sensualiteit en seksualiteit te ontdekken en lief te hebben. Zie hier mijn favorieten!