Menstruatieproducten

Welke menstruatieproducten raadt emVROUWerment aan? Alle producten zijn zelf getest en/of bewezen goed voor je lichaam, je vagina en hormoonbalans.

menstruatiecup

Gebruik je graag tampons? Of vang je liever het menstruatiebloed in de vagina op? Dan is de menstruatiecup het perfecte product voor jou! De cup is beter dan tampons omdat het de slijmvliezen van vagina niet irriteert. Een ander voordeel van de cup: je kan haar tot wel 12 uur dragen afhankelijk van je bloedverlies. Lees er alles over in de blog.

Shayna’s favoriet: Divine Cup

10% kortingscode: ’emvrouwerment’

Koop bij Grace is Green
maandverband

Bij wasbaar maandverband weet je zeker dat er geen chemische stoffen aan zijn toegevoegd die jouw vulva en haar slijmvliezen kunnen irriteren. En.. Het is beter voor het milieu en je portemonnee!

Shayna’s favoriet: ImseVimse.

10% kortingscode: ’emvrouwerment’

Koop bij Grace is Green

Shayna haar persoonlijke favoriet tijdens haar inner winter: menstruatieondergoed! Afhankelijk van je bloedverlies en het type ondergoed kan je dit gemakkelijk de hele dag/nacht dragen zonder bang te zijn om door te lekken. Heb je de blog erover al gelezen?

10% kortingscode: ’emvrouwerment’

Koop bij Grace is Green
inlegkruisjes

Als je kiest voor wegwerp producten, kies dan voor producten van 100% biologisch katoen. Je vagina zal je dankbaar zijn!

Op de afbeelding zie je Shayna haar favoriet: Ginger Organic

10% kortingscode: ’emvrouwerment’

Koop bij Grace is Green
wetbag

Een zogeheten wetbag (hele aantrekkelijke naam he?) is ideaal als je niet thuis bent en je wasbaar maandverband, menstruatieondergoed of cup wilt vervangen. Je kan vervolgens de cup bewaren in de wetbag zonder dat deze doorlekt in je tas!

10% kortingscode: ’emvrouwerment’

Koop bij Grace is Green

Sommige links zijn affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij via deze link een product aanschaft, emVROUWerment een klein marge krijgt van het aankoopbedrag. Dit bedrag kan vervolgens weer ingezet worden om meer vrouwen te informeren over hun lichaam. Van de affiliatie merk jij verder niks: het product is niet duurder voor jou. Sterker nog bij sommige links heb ik een kortingscode gezet, waardoor jij 10% korting ontvangt!

Boeken

Ik lees bijna wekelijks één boek, zie hier alle boeken die ik vol met nuttige informatie vond staan of mij inspireerde!

menstruatieproducten

Menstruatieproducten

Sommige menstruatieproducten zijn beter voor jouw lichaam en het milieu. Zie hier welke producten ik graag gebruik tijdens mijn inner winter.

Sensualiteit

Verschillende producten kunnen je helpen je lichaam, sensualiteit en seksualiteit te ontdekken en lief te hebben. Zie hier mijn favorieten!