Boeken

Welke boeken raadt emVROUWerment aan? Alles over hormonen, menstruatiecyclus, lichamen met een vulva, feminiene energie, vrouwenrechten of zelfontwikkeling. Kortom, er zit vast iets tussen wat ook voor jou interessant is!

50 dagen GRATIS lezen & luisteren

EmVROUWerment mag nu aan alle menstrueerders 50 dagen GRATIS lezen & luisteren weggeven! Nextory is een streamingservice met duizenden audio- & e-books, die Shayna ook zelf gebruikt om vrijwel dagelijks te lezen. Nextory staat vol met boeken over het menstruerende lichaam, onze cyclus, hormonale problemen, feminisme, body positivity & nog veel meer…

Klik op deze link of gebruik de code ’emvrouwerment’ bij Nextory om ook jouw kennis uit te breiden. Of gewoon heerlijk te genieten van een (erotische) roman <3

cyclus boek

Dit is echt Shayna’s BIJBEL als het gaat om het menstruerende lichaam! Een must-read voor iedereen.

Wil je stoppen met hormonale anticonceptie? Of ben je net gestopt? Dan is dit een heel informatief boek voor jou!

Ervaar je klachten rondom je menstruatie? Dit boek geeft je goede tips!

Denk jij analytisch? Moet je overal een verklaring bij hebben? Dan is dit een geweldig boek voor jou om het leven, gedachten en gelukkig zijn beter te begrijpen!

Over de ‘vrouwelijke’ prostaat, oftewel de prostaat bij personen met een vagina. Met duidelijke uitleg, handige tips en oefeningen om alles te leren over squirten.

Sommige links zijn affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij via deze link een product aanschaft, emVROUWerment een klein marge krijgt van het aankoopbedrag. Dit bedrag kan vervolgens weer ingezet worden om meer vrouwen te informeren over hun lichaam. Van de affiliatie merk jij verder niks: het product is niet duurder voor jou. Sterker nog bij sommige links heb ik een kortingscode gezet, waardoor jij 10% korting ontvangt!

Boeken

Ik lees bijna wekelijks één boek, zie hier alle boeken die ik vol met nuttige informatie vond staan of mij inspireerde!

Inclusief 50 dagen GRATIS lezen & luisteren via Nextory!

menstruatieproducten

Menstruatieproducten

Sommige menstruatieproducten zijn beter voor jouw lichaam en het milieu. Zie hier welke producten ik graag gebruik tijdens mijn inner winter.

Supplementen

Voor je hormonale gezondheid is het van belang dat je de juiste vitamines en mineralen binnenkrijgt. Zie hier de supplementen die ik aanraad!