Boeken

Welke boeken raadt emVROUWerment aan? Alles over hormonen, menstruatiecyclus, lichamen met een vulva, feminiene energie, vrouwenrechten of zelfontwikkeling. Kortom, er zit vast iets tussen wat ook voor jou interessant is!

cyclus boek

Dit is echt Shayna’s BIJBEL als het gaat om het menstruerende lichaam! Een must-read voor iedereen.

Koop bij bol.com

Wil je stoppen met hormonale anticonceptie? Of ben je net gestopt? Dan is dit een heel informatief boek voor jou!

Koop bij bol.com

Ervaar je klachten rondom je menstruatie? Dit boek geeft je goede tips!

Koop bij bol.com

Denk jij analytisch? Moet je overal een verklaring bij hebben? Dan is dit een geweldig boek voor jou om het leven, gedachten en gelukkig zijn beter te begrijpen!

Koop bij bol.com

Over de ‘vrouwelijke’ prostaat, oftewel de prostaat bij personen met een vagina. Met duidelijke uitleg, handige tips en oefeningen om alles te leren over squirten.

Koop bij bol.com

Er komt nog meer aan….

Sommige links zijn affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij via deze link een product aanschaft, emVROUWerment een klein marge krijgt van het aankoopbedrag. Dit bedrag kan vervolgens weer ingezet worden om meer vrouwen te informeren over hun lichaam. Van de affiliatie merk jij verder niks: het product is niet duurder voor jou. Sterker nog bij sommige links heb ik een kortingscode gezet, waardoor jij 10% korting ontvangt!

Boeken

Ik lees bijna wekelijks één boek, zie hier alle boeken die ik vol met nuttige informatie vond staan of mij inspireerde!

menstruatieproducten

Menstruatieproducten

Sommige menstruatieproducten zijn beter voor jouw lichaam en het milieu. Zie hier welke producten ik graag gebruik tijdens mijn inner winter.

Sensualiteit

Verschillende producten kunnen je helpen je lichaam, sensualiteit en seksualiteit te ontdekken en lief te hebben. Zie hier mijn favorieten!