de Tempel2024-07-15T12:44:21+00:00
Tantra workshop

De Tempel

Een plek die je uitnodigt je hart te openen en je intimiteit te verbreden. Daar waar je allereerst de connectie met jezelf verdiept , de connectie met het heilige eert en eventueel de connectie met andere(n) kan exploreren. Waar jouw genot en emotionele inzichten naast elkaar bestaan. Waar je jouw verlangens en grenzen kan verkennen. Daar waar je intimiteit verder reikt dan alleen seks. Waar de connecties spiegels zijn voor jouw innerlijke wereld. Waar je jouw mildste en wildste fantasieën misschien wel werkelijkheid kan laten worden. Daar waar consent, veiligheid en respect voorop staan.

De plek waar alles van jou welkom is.

Daar waar Eros het elixer is tot transformatie.

Deze events hebben geen verwachtingen of vereisten. Je bent meer dan welkom om de hele dag enkel te observeren, te mediteren óf je wildste verlangens te onderzoeken. De events zijn voor mensen van elk gender (dus niet alleen voor vrouwen, tenzij anders aangegeven) en seksuele oriëntatie. Het is een ruimte om jezelf uit te drukken, te vieren en om te verkennen!

Intimiteit en Diepgang

Sacred Tempel

Een heilige ruimte om connectie te onderzoeken, met jezelf, het universum/God(in) en een mogelijke ander(en) mensen. In de Sacred Temple is alles welkom; van je verlangens, je emoties tot aan je grenzen. We vieren zowel je FUCK YES’es als je FUCK NO’s.

Via verschillende oefeningen en rituelen word je begeleidt om je hart te openen, dieper in connectie te zakken en nieuwsgierig je verlangens en grenzen te onderzoeken. Niks is verplicht in de Sacred Temples en alles is optioneel. Een plek waar rode tantra en sjamanisme elkaar ontmoeten. De focus ligt niet op seksualiteit, maar het is wel welkom in De Tempel (met een no-penetration rule). De focus ligt wél op diep werk om jouw eigen seksuele levensenergie aan te wakkeren, om dieper in connectie te komen met jouw eigen lichaam, sensualiteit en verlangens. De Tempel is een plek die spiegels geeft voor het dagelijks leven met Eros als elixer tot transformatie, waarbij het event diep transformerend kan zijn.

Let op, de events zijn alcohol-vrij, drugs-vrij & er vindt geen penetratie plaats. We werken met seksuele energie, voorbij de aangeleerde lagen.

De komende Sacred Tempels:

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige events? Meld je hier aan voor de mailinglijst.

Een geweldige ervaring die ik mijzelf heb gegund, een hele fijne bedding waarin ik mijn wensen en verlangens mocht uitten. Smaakt naar meer, naar vaker en beter contact maken met mijn lichaam en hierin ‘zakken’.

Hanneke

Een nieuwe ervaring, een heerlijk warm welkom, ik voelde me fijn en heb fijne/nieuwe ervaringen mogen meemaken en ik zou graag meer meemaken in de toekomst.

Shiva

Het was een fijne, positieve ervaring. Het was de eerste keer dat ik naar een tempel ging en daarom best spannend, maar voelde me al snel op mn gemak en veilig bij jullie en heb echt leuke, nieuwe dingen kunnen ervaren.

Rachel

Magische plek, heel erg genoten van de sfeer, de geuren, muziek en de mensen. Mooie opbouw in oefeningen, liefdevol en speels. Zo fijn om in die bubbel te komen, ik voelde me er veilig en welkom. Waardevol ook om samen te beleven met mijn vriend.

Nina

Ik voelde me al snel heel relaxed en prettig in de groep, de oefeningen waren heel mooi om te doen. De avond was ook prachtig, super mooi om te zien hoe iedereen in verbinding kwam en zich kon laten gaan. Dit smaakt naar meer.

Anna

Het was een hele bijzondere ervaring. Het was magisch, ontwapenend, gedragen, intens, liefdevol, sensueel, sexy ;), veilig, bevrijdend en vervullend. Eigenlijk niet helemaal in woorden te omschrijven, maar na een aantal dagen zit mijn hart nog steeds vol als ik eraan terug denk.

Malou

Hartstikke fijne opbouw. De kwetsbaarheid van tegenover elkaar staan vond ik heel mooi. Ik voelde en ervaarde heel veel. Ik vond de massage geweldig. Ik heb zowel van het geven als het ontvangen heel erg genoten!

Ina

De impact play ervaring was echt een mind blowing ervaring! Ik crave naar meer! Daarnaast lijkt het wel alsof de levensenergie/seksuele energie in mij is aangezet. Ik ervaarde nooit opwinding of lustige verlangens. Maar nu vraag ik mij af hoe mannen zich de hele dag kunnen gedragen! Ik voel mij 16, als een puber! Mijn seksualiteit heeft nog nooit aangestaan voor mijn gevoel, maar nu dus wel. Dankbaar en onderzoekend voel ik mij na deze tempel ervaring.

Jeltje

Door de juiste sfeer te creëren kon er iets heel moois tussen mensen ontstaan.

Mark

Qua gevoel, enerzijds voel ik me vol liefde, vol energie, wauw-gevoel, verwonderd, en anderzijds voel ik dat er meer ruimte is vanbinnen, meer rust en meer zachtheid.

Sophie

De Tempel heeft me in hoofdletters laten zien waar m’n JA’s en NEE’s liggen. Deze extreem veilige setting liet me vrij en speels zijn, zoals ik graag wil zijn.

Tessa

Na afloop voelde ik zoveel levensenergie. Echt een bijzondere manier om verschillende lagen in jezelf tegen te komen. Ik kan mij voorstellen dat tantra echt diep helend kan werken. Alles voelde ook heel veilig om te exploreren door de duidelijk kaders.

Annemiek

De Tempel

De Tempels zijn voor jou:

 • Wanneer je de connectie met jezelf, het heilige/universum/god(in) en mogelijk andere(n) wilt onderzoeken

 • Wanneer je nieuwsgierig bent om verder te ontdekken op het gebied van rode tantra, sensualiteit, seksualiteit, het uitspreken van verlangens en grenzen en/of het thema van het desbetreffende event

 • Wanneer consent, respect voor anderen en een veilige omgeving om te ontdekken belangrijk voor je is

 • Wanneer je opzoek bent naar een speels, luchtig, half-begeleid en half-freespace event waar alles optioneel is (niks is verplicht)

 • Wanneer je je seksuele energie wilt laten stromen. High worden op je eigen Eros. Geen alcohol of drugs toegestaan.
 • Wanneer je niet terugdeinst voor het tegenkomen van mogelijke onzekerheden of emotionele processen in jezelf. De Tempel is kan diep transformerend werk aanwakkeren. Waarbij je altijd hulp mag vragen aan ons team (maar dit is geen therapeutische plek).

 • Als je single of solo-poly bent. Als je in een koppel, throuple of elke andere relatievorm zit. Als je strict monogaam, open of polyamorous bent. Als je hetero, gay, bi, pan of elke andere seksuele voorkeur hebt. Als je man, vrouw, non-binair, trans of elk ander gender hebt. Jong, oud, dik, dun, en alles er tussenin bent. Kortom, voel je welkom precies zoals jij bent.

Voor wie zijn de Tempels NIET:

 • Personen die zoeken naar snelle ‘seks’. Je zult dit hier niet vinden. Sterker nog, je zult hoogstwaarschijnlijk geconfronteerd worden met je grabby/needy intenties en energie.

 • Personen met heftige trauma’s (op seksualiteit), waarin je jezelf niet kan dragen tijdens triggers of nog geen individuele hulp hebt ontvangen. De tempels zijn geen therapeutische plekken.

 • Personen die oncomfortabel zijn met hun eigen emoties, grenzen of triggers. Ondanks ons geweldige team van facilitators, ondersteunende angels en inzet om de spaces zo veilig mogelijk te maken, vragen wij enige draagkracht van de deelnemers om door emoties heen te bewegen, waar nodig hulp te vragen en eigen grenzen te bewaken gezien de Tempels plekken kunnen zijn met grote spiegels.

 • Personen onder invloed van alcohol of drugs. Onze events zijn 100% middel-vrij.

 • Seksitische, racistische of transfobe personen
Sugar candy skull

Wat kun je verwachten?

Regional Dance

Welkom in de Tempel

Praktisch

Wie? Iedereen die zich herkent in bovengenoemde punten (18+)

Wat? Volledig Tempel event, inclusief begeleide workshops en freeflow. Zie voor het precieze thema of programma het event per datum. Inclusief eten en drinken.

Waar? Locatie in Drenthe, omgeving Borger (precieze locatie wordt bekend gemaakt via de mail). Er is mogelijkheid om te blijven slapen op locatie bij voldoende aanmeldingen of in de omgeving (zie FAQ of informatie mail na aanschaf tickets).

Let op: Als je een ticket koopt is het verplicht om het intake formulier in te vullen die je ontvangt per mail!

Elke Tempel start met een middagprogramma met begeleide oefeningen en workshop(s) gericht op het thema van het event. We zullen zowel alleen, in tweetallen als in groepen ontdekken. Zo creëren we samen een space waarin we mogen landen, ons hart mag openen en onze nieuwsgierigheid mag toenemen. Er zijn voldoende pauzes tussendoor waarin je wat kunt drinken en/of eten.

De avonden start met enkele openingsoefeningen, waarna we door bewegegen naar de free flow en co-creatie. Dit betekent dat er ruimte is om te ontdekken, te spelen en de geleerde tools van de middag uit te proberen op jouw eigen manier. Met ondersteuning en inspiratie van het team waar nodig.

De Tempel is een plek waar alles mag, maar niks verwacht wordt. We nodigen je continu uit te vertragen en je eigen verlangen én grenzen te respecteren. Een plek waar veiligheid en consent voorop staan, zodat jij de connectie met jezelf en/of andere(n) kan ontdekken. Een plek waar jij sensualiteit, intimiteit en seksualiteit kan ontdekken ver voorbij het reguliere maatschappelijke beeld.

Reminder: een Tempel ervaring is net zo compleet als je alleen de connectie met jezelf en/of het universum bent aangegaan. Als je enkele hebt gemediteerd, kopjes thee hebt gedronken of hebt geobserveerd.

De events vereisen enige mate van zelfredzaamheid, waarbij je in staat bent voor jezelf en je eigen grenzen te zorgen, verlangens uit te spreken en jouw (emotionele) processen niet uit de weg te gaan. De Tempel wordt afgeraden voor mensen die nog niet bekend zijn met persoonlijke ontwikkelen of hun eigen (emotionele) innerlijke wereld. Wel hebben wij bij elk event een team ter ondersteuning van jouw eigen zelfredzaamheid. Hou daarnaast rekening met mogelijke integratietijd na De Tempel.

Twijfel je of De Tempel het juiste event voor jou is, neem gerust contact op.

· Het Team ·

Lead Facilitator – Shayna
(emVROUWerment)

Shayna (zij/haar – panseksueel) is toegepast psycholoog BSc met een specialisme in vrouwen-welzijn & gecertificeerd tantra teacher. Ze is de eigenaar van emVROUWerment en de webshop Pleasure Siren, waar ze glazen en edelstenen pleasure toys verkoopt. Ze combineert in haar werk de wetenschap met eeuwenoude wijsheden uit tantra, taoïsme en sjamanisme. Ze speelt graag met seksuele energie, belichaamt sensualiteit en haalt conscious kink uit de taboe hoek.

Verder bestaat ons team uit verschillende mede facilitators en/of angels, die tijdens de events aanwezig zijn voor (emotionele) support en/of inspiratie. Bij de vrouwen events, zullen er enkel vrouwelijke angels aanwezig zijn.

Stephan

Stephan (hij/hem) is één van onze mede facilitators en vaste angels, hij is vaak aanwezig bij onze all gender events (hij zal dus niet aanwezig zijn bij vrouwen events). Stephan is lichaamsgericht therapeut i.o., tantra teacher en breathwork facilitator. Mensen benoemen vaak hoe een krachtige, maar gegronde en zachte energie hij met zich mee brengt. Maar ook zijn speelse kant is een fijne aanvulling tijdens onze events. Stephan is tijdens De Tempels aanwezig voor (emotionele) support, maar ook zijn ervaring in tantra, conscious kink en lichaamsgericht oefeningen komt vaak van pas!

Onze angels worden binnenkort ook toegevoegd aan de website!

Ondanks dat ons team bestaat uit veelal witte en cisgender personen, streven wij er naar om onze events zo inclusief mogelijk te maken. Ieder persoon, ongeacht gender of seksualiteit is welkom. Ook zijn onze events een plek om mogelijk de grenzen van je gender of seksualiteit te verkennen. De leden van ons team zijn wel veelal queer en hebben ervaring met open relateren en conscious kink/bdsm.

Washington Post

FAQ

Ik heb een ticket voor De Tempel gekocht en nu?2024-05-10T15:08:47+00:00

Welkom bij de Tempel! Je naam staat nu genoteerd op de gastenlijst. Je ontvangt enkele mailtjes, met daarin jouw factuur en een mail met meer informatie over De Tempel. In deze informatie mail vind je ook het intake formulier. Je bent verplicht deze in te vullen voor aanvang van het event.

Voor nu, laat het voorspel beginnen… Wat ga je aan doen? Welke intentie neem je mee de Tempel in? Wat zijn de verlangens en grenzen die jij nu misschien al voelt? Hoe mag je ook jouw spanning een plekje geven in deze ervaring?

Waar is de Tempel?2024-05-10T15:09:24+00:00

Momenteel vindt de Tempel plaatst in omgeving Borger (Drenthe). Je ontvangt na aanschaf van je ticket een mail met daarin de precies locatie. Er zijn gratis parkeergelegenheden bij de locatie. En de optie om te overnachten bij voldoende aanmeldingen, zie de vraag hieronder of de mail met meer informatie.

Kan ik ook blijven overnachten?2024-05-10T15:10:01+00:00

Ja bij voldoende aanmeldingen, op de locatie zijn enkele luxe gedeelde slaapkamers met badkamer. De kosten hiervoor zijn €45 euro p.p. plus €1,75 p.p. toeristenbelasting. Hou er rekening mee dat je je eigen beddengoed (onderlaken 90×200, dekbed overtrek 140×200 en kussensloop) en handdoek dient mee te nemen. Er is ook beperkte ruimte op locatie voor campers/tenten in de tuin van de locatie. Wil je gebruik maken van overnachtingmogelijkheid, stuur een mailtje naar Shayna (shayna@emvrouwerment.nl). Ook zijn er enkele Airbnb’s in de nabije omgeving, mocht je (samen) meer privacy willen of mochten de slaapmogelijkheden niet door gaan door te weinig aanmeldingen/vol zitten.

Al deze informatie ontvang je ook in de informatie-mail nadat je je ticket hebt aangeschaft.

Ik vind het spannend en durf mij niet aan te melden..2024-05-10T15:10:24+00:00

Bijna alle deelnemers van de Tempels geven vooraf aan dat ze het spannend vinden of dat het uit hun comfortzone is. Zelfs terugkerende of meer ervaring Tempel-gangers voelen soms nog enige spanning. En dat is helemaal oké, jouw spanning en mogelijke andere emoties zijn helemaal welkom tijdens de events. Je mag ook altijd een berichtje sturen naar Shayna (op socials of mail) om te overleggen over het event wel bij je past.

Ik heb nog geen ervaring met sensualiteit, bewuste intimiteit, conscious kink, tantra, tempels of een ander aspect van het thema.2024-05-10T15:10:32+00:00

De events vereisen enige mate van zelfredzaamheid, waarbij je in staat bent voor jezelf en je eigen grenzen te zorgen, verlangens uit te spreken en jouw (emotionele) processen niet uit de weg te gaan. Natuurlijk hebben wij een team bij elk event om je hierbij te ondersteunen. Twijfel je of De Tempel het juiste event voor jou is, neem gerust contact op met Shayna.

Kan ik mijn ticket doorverkopen of annuleren?2023-11-13T13:25:44+00:00

Je bent zelf verantwoordelijk over jouw ticket, na aanschaf is het niet mogelijk deze te annuleren (zoals ook vermeld staat in de algemene voorwaarden). Wel ben je vrij je ticket door te verkopen of met ons contact op te nemen om te vragen of er deelnemers op de wachtlijst staat die jouw ticket kunnen overnemen. Mocht je je ticket doorverkopen, geef wel even de nieuwe naam en mailadres van deze persoon aan ons door. Let op, je kan alleen je ticket doorverkopen aan iemand met hetzelfde gender (heb je een female-identifying ticket, dan kan deze alleen doorverkocht worden aan iemand die zich identificeert als vrouw).

Moet ik mij seksueel/sexy voelen of seks hebben bij De Tempel?2024-05-10T15:11:29+00:00

Nee absoluut niks moet. Alhoewel De Tempel een seks-positieve space is waar seksuele energie welkom is, naaktheid oke is en seksuele handelingen (voorbij het standaar beeld van ‘seks’) kunnen ontstaan, is niks verplicht. De Tempel ervaring is even volledig zonder enige vorm van seksualiteit, dit is namelijk niet het hoofddoel van De Tempel. Het doel van De Tempel is de connectie met jezelf, mogelijk andere(n), het doen van zelfonderzoek en verhogen van seksuele levensenergie in jezelf.

Wat moet ik aan naar De Tempel events?2023-10-31T10:21:34+00:00

Een outfit waar jij je comfortabel, sensueel en sexy in (kan) voelen. Je ontvangt hierover meer informatie in de mail. Geen spijkstof, jogging- of sportkleding. Schoenen trek je uit bij de deur. Laagjes is fijn zodat je wat kan aan- of uittrekken. Outfit inspiratie op Pinterest voor De Tempel – Sacred Temples: https://pin.it/fcxA83v

Kan ik ook alleen, met mijn partner(s) of met een vriend(in) komen?2023-10-31T10:21:55+00:00

Ja, er zijn tickets voor singles en bring-a-friend/partner. Meerdere deelnemers komen alleen, dus maak je niet druk als je juist alleen komt of wilt komen. De begeleide oefeningen geven een opening om in contact te komen met andere(n).

Bring-a-friend/partner koppels kunnen zowel vriendschappelijke, gelegenheids, romantische, seksuele of zonder-label koppels zijn. Een koppel-ticket is geldig voor 2 personen. Bestaat jouw relatie uit 3+ personen, koop dan een single of nog een koppel ticket erbij. Jullie kunnen zelf bepalen of jullie samen willen blijven tijdens de begeleide oefeningen en het avondprogramma, of willen mengen met andere(n).

Kan ik ook een dieetwens doorgeven voor een Tempel event?2024-05-10T15:13:08+00:00

Wij bieden water, thee, een vegetarische maaltijd en/of snacks aan, voor andere dieetwensen kan je het beste zelf iets te eten mee nemen. 

Hoe kom ik bij De Tempel?2024-05-10T15:13:26+00:00

De Tempel vindt plaats in omgeving Borger (Drenthe), is het beste bereikbaar met de auto of fiets (als je dichtbij woont). Het precieze adres ontvang je in de informatie mail na aanschaf van je ticket(s). Mocht je met openbaar vervoer willen komen, hou er dan rekening mee dat de dichtstbijzijnde halte nog 30 minuten lopen is. Neem zo nodig contact op met Shayna, zodat we kunnen overleggen of er een mogelijkheid is om je op te halen vanaf een halte/station in de buurt.

Ik ben naar De Tempel geweest en zou graag in contact komen met één van de andere deelnemers, kan dat via jullie?2023-10-31T10:23:10+00:00

Nee. Wij geven geen contact informatie van deelnemers door en functioneren niet als tussenpersoon in het leggen van contact tussen deelnemers. Wil je contact houden met iemand die je in De Tempel hebt ontmoet? Dan ben je zelf verantwoordelijk om dit verlangen uit te spreken naar deze persoon aan het einde van De Tempel. 

Heb je een andere vraag? Stuur dan een mailtje naar Shayna (shayna@emvrouwerment.nl).

Pleasure

Ga naar de bovenkant