Tantra workshop

PIPPA PINUPPINS x EMVROUWERMENT

Belevingsdag

Een dag vol zintuig-prikkelende sensualiteit

Koop jouw ticket!

6

Soorten
belevingen

10

Uur

Plaats voor maar

30

Vrouwen

Belevingen

 • Openingscirkel met sensuele beleving & cacaoceremonie

 • Workshop ‘Art of Tease’

 • Sharing-cirkel

 • Orgasmic 3-gangen diner (100% biologisch & vegetarisch)

 • Workshop ‘Art of Tantric Touch’

 • Afsluitingsceremonie met (estatic) dance party

Inclusief foto’s, zodat jij ook thuis kan nagenieten van deze magische dag!

Sensuele Energie

Sugar candy skull

Een dag waarop…

Regional Dance

Ben jij er klaar voor?

Praktisch

Wanneer? Zaterdag 28 mei 2022

Hoe laat? 13.00 – 23.00

Waar? LOFT (Oedsmawei 17, 9031 XN Boksum)

Wie? Iedereen die zich identificeert als vrouw (18+)

Prijs?
Last Minute Birds (t/m 28 mei) €166,-

Prijzen zijn inclusief BTW, alle belevingen, sharing-cirkels, 3-gangen diner, estatic dance party & foto’s

Het is bijna zo ver!
De belevingsdag is over...
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
 • Je jezelf en jouw lichaam zintuiglijk gaat vieren

 • Je sensuele energie (weer) mag aanwakkeren

 • Je helemaal in de watten gelegd gaat worden
 • Je een overvloed voelt aan sensualiteit, speelsheid en (zelf)liefde

 • Je geprikkeld gaat worden via al je zintuigen
 • Je mag voelen dat het leven met je flirt
 • En je terug mag flirten ;)

Roept dit een (voorzichtige) JA bij jou op? Dan is de Belevingsdag DE dag voor jou.

Een zintuig-prikkelende dag waarop jij even alles mag loslaten. Waar jij gewoon mag zijn, gedragen door een groep liefdevolle en aanmoedigende vrouwen. Een dag die jouw sensualiteit aanwakkert, door haar te prikkelen via al je zintuigen. Een dag waarop je in een veilige omgeving uit jouw hoofd mag komen en in jouw lichaam mag dalen. Om jezelf en jouw sensuele lichaam te vieren! Samen, met elkaar.

Kortom, een dag vol beleving. Een dag waarvan je zaterdag 28 mei waarschijnlijk wilt dat die nooit afgelopen is, maar waarbij je wel helemaal opgeladen vol sensuele energie naar huis gaat. Ben jij er klaar voor?

Wacht niet te lang, want er zijn maar een paar tickets beschikbaar!

Ik wil dit!

Uniforma Paper

· Het Team ·

Pippa Pinuppins

Pippa Pinuppins, auteur van ‘Epische Erotiek’ (de seksuele schreeuw van de vrouw), coauteur van ‘Lefwijf’ en auteur van het nieuwste boek ‘een met de bron’. Pippa heeft haar Masters in niet-Westerse dans en Danstherapie. Zij is gespecialiseerd in Afrikaanse dans, buikdansen, burlesque, heerlijk hoogsensueel leven, godinnenrituelen, sjamanistisch helingwerk, klank en stemwerk, kunst en tekencoaching, ayurvedische breast care en tantrisch body-work. Pippa en Shayna zijn de organisatoren van de Belevingsdag, daarnaast zal ze spaceholder zijn in verschillende belevingen.

“Het is tijd voor een nieuwe lichamelijke, goddelijke en seksuele revolutie waarin de vrouw zelf centraal staat, haar blije lijf: zelfliefde, eigenwaarde, de wijsheid van haar buik, de blije billen, trillende heupen en wulpse vormen.”

Shayna
(emVROUWerment)

Shayna is toegepast psycholoog BSc met een specialisme in vrouwen-welzijn, daarnaast is ze meditatie docent en tantra teacher i.o. Ze combineert de wetenschap met eeuwenoude culturele wijsheden op het gebied van lichamen met een vulva, de menstruatiecyclus & seksualiteit. Alles om jou weer volledig in connectie te brengen met jouw krachtige, prachtige en sensuele lichaam. Shayna en Pippa zijn de organisatoren van de Belevingsdag, daarnaast zal ze spaceholder zijn in verschillende belevingen.

“Lieve jij, ik kan niet wachten op deze dag met jou te beleven. Oh ik kan die heerlijke krachtige, sensuele en speelse energie van deze dag al helemaal voelen!”

Nathalie (Gevangen Licht)

Nathalie is afgestudeerd social worker en is daarnaast gepassioneerd fotografe. Haar passie ligt in het vieren van de liefde. De liefde voor elkaar, liefde voor de vrouw en vooral liefde voor jezelf. Breek los, voel de vrijheid, voel de connectie en ervaar jezelf als het kunstwerk dat je bent.

“Dankbaar dat ik mag bijdragen aan deze dag! Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en deze beleving vast te leggen. Het wordt een bijzondere dag. Voel, ervaar, laat los en geniet. Je bent het waard om gevierd te worden.”

José

(Studio Flourish)

José is altijd zoekend, lerend en genietend in het leven. Ze is een multipassionate die via haar Studio Flourish vrouwencirkels en creatieve coaching geeft in Hoogeveen. Iets waar ze intens blij van wordt. Tijdens de Belevingsdag zal José de spaceholder zijn in de sharingscirkels, een veilige ruimte waarin je mag delen of gewoon even mag zijn.

“Ik vind het een eer dat ik mag bijdragen aan deze bijzondere Belevingsdag en ik hoop dat we ultiem kunnen beleven, inspireren en verbinden met elkaar.”

Silke (emVROUWerment)

Silke is stagiaire bij emVROUWerment en helpt achter de schermen mee. Haar stage is ontstaan uit haar interesse in de verschillende onderwerpen zoals vrouwenwelzijn, hormonen en seksualiteit. Als student aan de lerarenopleiding wil zij haar kennis verbreden en streven naar een wereld zonder taboes. Tijdens de Belevingsdag staat ze voor je klaar als je vragen hebt!

“Voor alles is een eerste keer. Ik kan niet wachten om deze dag te beleven. Jij ook?”

Nicole Jeanette (Jelena-D)

Nicole Jeanette is professioneel kokkin en komt op deze Belevingsdag een heerlijk 100% biologisch en vegetarisch diner voor jou koken. Smaakvol, mooi, kleur-, smaak- en geurrijk en kruidig eten is voor haar een uiting van zelfliefde. Daarnaast ontwerpt en maakt zij unieke (dans)kleding. De reden dat zij hiermee begon, was dat ze vrouwen van alle soorten, maten en leeftijden wilde laten stralen. Elk kledingstuk dat zij maakt is one of a kind. Letterlijk. Just like you.

“Elke vrouw is prachtig. Als een vrouw zich zelfverzekerd en sexy voelt, dan straalt zij!”

Welmoed (LOFT)

Welmoed is creator en eigenaresse van LOFT. Ze is gek op kleur en dat is zichtbaar in LOFT. Welmoed organiseert en faciliteert bijzondere bijeenkomsten. Ze deelt haar passie graag met anderen. Ook in Vedic Art kan ze haar creatie vermogen goed kwijt. Tijdens de Belevingsdag zal Welmoed gastvrouw zijn, naast haar verwelkomende energie kan je bij haar terecht met (praktische) vragen.

“Voel je welkom op mijn kleurrijke locatie!”

Washington Post

Koop hier jouw ticket!

FAQ

Ik heb een ticket gekocht en nu?

JAA welkom vrouw, we kunnen niet wachten om je welkom te heten bij de Belevingsdag op zaterdag 28 mei! Voor nu ontvang je een automatische mail met de aankoopbevestiging en factuur. Wanneer de Belevingsdag dichterbij komt zal je een e-mail ontvangen met meer informatie over de dag. Hou ook je spamfolder in de gaten.

Ik kom met het openbaar vervoer, hoe kom ik bij de locatie?

Vanaf Leeuwarden rijdt er een bus naar Boksum (Bushalte Provincialeweg, circa 10 minuutjes). Vanaf daar is het een kleine 5 minuten lopen naar de locatie. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, neem dan contact op en dan kijken wij of er een mogelijkheid is om je op te halen!

Ik heb een allergie of dieetwens, kunnen jullie daar rekening mee houden?

Het 3 gangen diner zal 100% biologisch en vegetarisch zijn. Mocht je een andere dieetwens hebben, stuur dan uiterlijk 8 mei een mailtje zodat we kunnen overleggen met de kok en er genoeg rekening is het menu aan te passen.

Ik heb nog geen ervaring met sensualiteit, burlesque, tantra, cacao of één van de andere belevingen.

Geen zorgen. De dag is zo georganiseerd dat jij je helemaal gedragen mag voelen door het team. Elke beleving gaan we op een veilige en liefdevolle manier aan. Ook is er de mogelijkheid om elk moment je even terug te trekken in de knuffelhoek of sharings-ruimte met een kopje thee.

Is het event gekleed?

Ja, het event is volledig gekleed. Wel word je uitgenodigd om alvast je sensualiteit aan te wakkeren terwijl jij je kleding voor deze dag uitzoekt. Dit ziet er voor iedereen anders uit, bijvoorbeeld een kleurrijke dansjurk of een sexy lingeriesetje met kimono. Alles is helemaal oké. Hierover krijg je meer informatie in de mail voorafgaand aan de Belevingsdag.

Heb je een andere vraag? Stuur dan een mailtje naar Pippa of Shayna.

More details

Interactieve Belevingen

Ik wil dit!

Discovery